Een verjaardag

Afgelopen weekend waren we bij Glavanipark om de verjaardag te vieren van onze middelste dochter. In een klimpark, wordt er dan gedacht. Zo werd er ook gedacht door vele ouders. Tot ze er waren en er nog geen 15 minuten voorbij waren. Een hele middag hebben de kinderen plezier gehad. Een aantal hebben een workshop gekregen om daarna op de gele route te kunnen klimmen en een aantal andere hebben gespeeld daar in de speeltuin.

Uitleg/workshop hoe je moet klimmen onder strikte begeleiding je 1e ronde klimmen

Tot zelfs 3 dagen na het feestje komen de enthousiaste berichten nog binnen. Berichten als fantastisch, dit moeten we vaker doen. Hoe kom je op het idee, wat een super dag. Alle ouders die er niet bij waren hebben achteraf gedacht, was ik maar mee gegaan. Kinderen die nu allemaal nog wel een keer willen. Gewoon fantastisch. Van Glavanipark hebben ze zelfs gezorgd dat er een verjaardagstaart klaar stond die we van tevoren hadden besteld.

Het snijden van de verjaardagstaart spelen in de speel tuin

Glavanipark is gewoon zo flexibel met alles. Van verjaardag tot teambuilding. Personeelfeest tot live optredens van bands uit de regio en dergelijk. Met een aantal G krachten met de menselijke katapult horizontaal bungeejumpen. Klimmen tot zeer mooie hoogtes op een klimmuur of een vrijesprong van nog hoger. Het is hier allemaal.

![de zipline van de zwarte route op kids having fun :)

Wij komen hier graag en onze kinderen zijn ook zeker kind aan huis. Mijn oudste dochter doet ook bijna alle routes, maar zeker alle ziplines. Ook die van de zwarte route van 125 meter lang. Ouders keken hun ogen uit wat de kinderen allemaal deden Lets gooooo!! Kortom: Mocht je in de buurt in de regio van Pula/Vodjan/Barban dan kan je dit eigenlijk niet missen. De koffie staat klaar en de frisse dranken ook.

1e ronde klimmen 1e zipline vol aandacht luisteren naar de uitleg Hier komen ze los Zelfs voor de kleintjes Kaarsjes blazen ![Lekker drinken en snoepen De boom in :) Spannend voor de kinderen op hoogte Zelfs het verlegen jongetje werd de waaghals Ohh Ohh Ohh wat vonden ze het leuk Er werd volop genoten

Next Post Previous Post