+385 98 9752979

Stranden van Istrië

S

Stranden van Istrië

Iedereen die wel eens in Istrië geweest is, weet dat elk strand weer anders kan zijn. Iedereen die veel vaker is geweest weet ook dat er vele stranden zijn die je graag eens had willen bezoeken of nogmaals wilt bezoeken. Waar ik dit keer over schrijf zijn korte beschrijvingen van stranden waar ik zelf ben geweest en of heb gevonden. Nu wij hier enkele jaren wonen is het voor ons een uitdaging om iedere keer als er vrienden komen iets nieuws te laten zien.
Ook als googleguide met 2 miljoen views op mijn fotos en filmpjes in 2018 is het voor mij ook de uitdaging om vele locaties op de kaart te zetten. Daarbij schrijf ik ook dan reviews met de ervaringen die wij op die lokatie hebben gehad. Zo kan ik en ook vele andere lezers hier alles over terug lezen.
Laten we beginnen in Noord Istrië. Rondom Umag komen wij niet zo veel. Ook daar komt komende jaren een enorme verandering. Daar gaan ze de boulevard aanpassen zodat iedereen langs het water/strand kan rijden.
Een strand bij Umag
Deze route word kilometers lang. Er was hier veel weerstand tegen omdat ook de parkeervrije gebieden hierbij in gevaar komen. Ook zullen waarschijnlijk de oude haventjes verdwijnen. Dus voor dit jaar een aanrader om deze beelden nog even op je netvlies te zetten.
De bootjes bij Umag

Novigrad

Ook met de vele strandjes een mooie gebied om te genieten van het zilte water. Van stadstrandjes tot het recreatiegebied. Ook hier heb je de mogelijkheid om heerlijk lang langs het water te slenteren, te genieten van de z...

view post

This portal is part of the Feriae Group. We promote houses arround the world. Houses of privat houseowners want to give you all the oppertunity to use this accomodation with these nice prices. You can also find our houses on the big (names) rental portals. If you are a house owner and also want to let us promote your house without any contractual obligations then you must read on

Read More

Partner Options
Technical support
+385 99 4312559